Buat Duit

Panduan Cara Buat Duit Dengan Mudah


panduan tambah pendapatan bersama mentor yang berjayaSemua orang  impikan kesenganan hidup, namun ramai yang tidak tahu untuk menambah pendapatan kewangan anda, perkara yang paling asas ialah mestilah ada ilmu dari mentor-mentor yang telah terbukti cara mereka untuk menambah pendapatan untuk diri dan keluarga seluruhnya kepada masyarakat.

Ada bebagai cara untuk menambah pendapatan anda sama ada melalui pendaptan secara online ataupun pendapatan secara offline. Kita biasa dengar sekiranya hendak berjaya kita mestilah ikut orang yang telah berjaya. Tidak kurang juga di Negara kita Malaysia, ramai mentor-mentor yang telah pun bejaya dari pelbagai bidang antaranya Dato’ Dr Fadzilah Kamsah-mentor kepada mentor,Azizi Ali-Jurulatih jutawan,Chef Li (Dato' Dr Rusly)-jutawan Senyap, Dato’ Dr Azman Ching-Jutawan MLM), Billi Lim-Jutawan Berani Gagal, Dato’ Hussamuddin-Pengasas Kumpulan Karangkraf, Abang Abu Usahawan/Motivator/Jutawan dari Singapura,Irfan Khairi-Jutawan Internet.

Kesemua mentor diatas bukan sekadar mereka dapat menambah pendapatan mereka, malah mereke-mereka ini telah bergelar jutawan dan pada mulanya mereka juga beranggapan seperti kita , yang mana hanya untuk menambah pendapatan sahaja dalam setiap bidang yang mereka ceburi  pada awal pembabitan mereka.

Beberapa tokoh mentor yang boleh dicontohi untuk meningkatkan motivasi diri bagaimana  bagi menambahkan lagi pendapatan anda dalam bidang yang diceburi nanti samada dalam perniagaan internet,perniagaan secara online atau offline dan sebagainya:-1. Pakar motivasi #1 Malaysia, Dato' Dr Fadzilah Kamsah tidak lagi perlu diperkenalkan. Telah mengendalikan lebih daripada 7000 ceramah motivasi. Dalam Mentor Jutawan, beliau mendedahkan strategi-strategi bagaimana anda boleh menjadi seorang usahawan yang cemerlang. Dato' Dr Fadzilah Kamsah memberi petua-petua hebat berteraskan contoh moden dan contoh Islamiah tentang minda seorang Jutawan.

 

"Seseorang yang ingin cemerlang dalam apa jua bidang pun mesti ada guru dan mesti berguru. Dan ini yang orang kadang-kadang terlepas pandang"
- Dato’ Dr Fadzilah Kamsah

2. Pakar kewangan #1 Malaysia, Azizi Ali mendedahkan apa yang diperlukan untuk menjadi jutawan. Jurulatih jutawan telah melahirkan ramai jutawan melalui buku-buku dan juga seminarnya. Penulis buku terlaris termasuk, Jutawan dari planet Jupiter dan Lahirnya seorang Jutawan. Azizi Ali mendedahkan apa yang diperlukan untuk menjadi seorang jutawan ekstrem!

 

3. Penulis buku trilogi terkenal, "Jutawan Senyap", Chef Li mendedahkan rahsia untuk menjadi jutawan bidang masakan (food & beverage). Pengasas Institut Kulinari Anjung Seri, Chef Li bukan sahaja pakar dalam bidang masakan, tetapi, beliau telah melahirkan ramai usahawan-usahawan bidang masakan.

 

4. Abang Abu adalah motivator kewangan terkenal di Singapura! Seorang usahawan, motivator dan juga ikon TV Singapura, Abang Abu mendedahkan rahsianya menjadi jutawan pada umur 26 tahun. Bagaimana seorang insan ini yang melalui satu kemalangan yang ngeri yang telah meragut nyawa kedua ibu bapanya dan hampir mengambil nyawanya juga, telah bangun dan menentang arus dan menjadi seorang jutawan?

 

5. Peneraju program "Jutawan", Irfan Khairi mendedahkan rahsia kejayaannya. Apa yang dilakukan oleh pemuda ini untuk menjadi jutawan? Bagaimana beliau perlu bekerja sebagai seorang tukang cuci pasaraya dan tandas selama 2 tahun untuk mengumpul wang membeli buku motivasi dan ceramah motivasi? Namun, kesemuanya telah memberi pulangan beribu kali ganda. Ketahui tips dan strategi Irfan Khairi, jutawan Internet kita!

Mereka juga telah melalui berbagai rintangan dan berkali-kali melalui kegagalan tetapi disebabkan semangat dan cara pemikiran mereka berlainan daripada orang biasa maka mereka telah Berjaya. Dapatkan Mentor anda disini.

 

 • ...

  Forecast The Stock Market Accurately!

  This course shows you exactly the method real professionals trade and if you're not using this information you're simply not...
 • ...

  Akaun iLancee Go PRO

  Dengan mendaftar di sini anda akan memiliki akaun Go PRO iLancee com Kelebihannya adalah anda boleh memberikan penerangan yang lebih...
 • ...

  Rahsia Menenangi Perolehan Kerajaan

  Ebook yang memberikan panduan dan tunjuk ajar kepada para bakal kontraktor dan kontraktor untuk memahami peraturan teknik dan rahsia disebalik...
 • ...

  Panduan Lengkap Bisnes Ebook

  Panduan Langkap Bisnes Ebook ini adalah sebuah panduan untuk mereka yang ingin memulakan bisnes ebook tetapi tidak tahu bagaimana ingin...
 • ...

  Rahsia Unit Trust

  Ketahui Teknik Memaksimakan Keuntungan Pelaburan Unit Amanah Anda Sehingga X Ganda Lebih Daripada Apa Yang Anda Perolehi Sekarang Ini

 

PERCUMA untuk Anda, Download sekarang!

Masukkan nama dan alamat email anda

Ads